РЕАЛИСТ

Р

Чи справді окупанти зайшли до Часового Яру: у ЗСУ розповіли, що відбувається в місті

post-title

Противнику максимально важко буде отримати якісь вигідні рубежі на цьому напрямі

Станом на сьогодні жодного російського загарбника немає у Часовому Яру. Немає жодного факту того, що росіяни є десь на території населеного пункту, який самовіддано штурмує ворог. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Київ 24" розповів командир екіпажу БПЛА "Кара небесна, 4-а бригада НГУ "Рубіж" Андрій Отченаш.

Чи справді окупанти зайшли до Часового Яру: у ЗСУ розповіли, що відбувається в місті

Військовий зазначив, що ВСУ триматимуть населений пункт доти, "поки це буде вигідно, поки це буде можливо, поки знищуватиметься максимальна кількість особового складу ворога".

При цьому захисник зазначив, що ворогові максимально важко буде отримати якісь вигідні рубежі на цьому напрямі, тим більше з тією кількістю втрат, яку він отримує.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни вважають, що на Донеччині російські загарбницькі війська готуються розпочати наступ зі своїх позицій на півночі від Авдіївки у напрямку міста Торецьк, щоб доповнити наступальні операції поблизу міста Часів Яр. Але для такого наступу супротивнику вкрай потрібна тактична пауза.

Wiki