РЕАЛИСТ

Р

В ОП заявили, що Європа має рішення щодо фіналу війни та долі Росії

post-title

Європа уже має чітке рішення, яке стосується завершення війни в Україні, заявив в коментарі 24 каналу радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Окрім того, за його інформацією, уже прийнято рішення щодо долі РФ

В Європі дійсно вважають, що Росія може загрожувати не тільки Україні, заявив Михайло Подоляк. На його думку, про це, зокрема, свідчить заява президента Франції Еммануеля Макрона, який не виключив можливість відправки французьких військових в Україну.

В ОП заявили, що Європа має рішення щодо фіналу війни та долі Росії

Михайло Подоляк

Більше того, за словами радника голови Офісу президента, Європа уже має навіть чітке рішення щодо того, як має завершитися війна в Україні. При цьому він додав, що у разі "неправильного" завершення війни в нашій країні, вся Європа опиниться під загрозою. Він додав, що в Європі наразі активно обговорюють всі ризики, які несе їм терористична Росія.

Як відзначив Подоляк, у Європі йдуть розмови про тип війни, про кількість ресурсу, який використовує Російська Федерація й необхідність надання відповідного ресурсу для України.

"Це означає, що точно в Європі вже прийняли однозначне рішення щодо перше, фіналу війни, друге, майбутнього Росії",

- заявив Михайло Подоляк.

При цьому він підкреслив, якщо фінал війни в Україні буде неправильним, то Європа матиме зовсім інше майбутнє за те, яке б вона хотіла отримати.

Нагадаймо, портал "Коментарі" розповідав про те, що президент Франції Еммануель Макрон говорив про те, якщо Росія зуміє виграти війну в Україні, то Європа не зможе почувати себе у безпеці, оскільки РФ буде загрожувати іншим країнам. Також він не виключив відправку своїх військ в Україну.

Разом з тим, голова МЗС Британії Девід Кемерон повідомив, що Лондон дозволив Києву використовувати британську зброю для завдання ударів по території РФ. Із цього приводу у Кремлі навіть виникла істерика.

Wiki