РЕАЛИСТ

Р

Суд обрав запобіжний захід Володимиру Майбоженку: підозрюваного взято під варту (ОНОВЛЕНО)

post-title

Суд обрав запобіжний захід Володимиру Майбоженку: підозрюваного взято під варту (ОНОВЛЕНО)

За клопотанням прокурорів голові Броварської РВА Майбоженку обрано безальтернативний запобіжний захід — тримання під вартою строком на 2 місяці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Вчора, 26 квітня, Володимир Майбоженко, голова Броварської військової адміністрації, у стані алкогольного сп’яніння збив чотирьох людей на пішоходному переході. Перевірка на прилад Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Чоловік був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Голова Київської ОВА Руслан Кравченко пообіцяв звільнити посадовця.

Невдовзі після ДТП у мережі з’явилося відео, де видно момент наїзду автівки п’яного голови Броварської РВА на людей. Майбоженко не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів.

Сьогодні, 27 квітня, Володимир Майбоженко отримав підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння. Щодо постраждалих у ДТП за участі голови Броварської РДА, то четверо осіб перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування. Двоє чоловіків у тяжкому стані. У обох – множинні переломи і забої, а також струс і закриті черепно-мозкові травми. Дівчинка 2,5 років і її мама мають травми середнього ступеню тяжкості.

Як повідомляє "Трибуна-Бровари", голову Броварської РВА взяли під варту до 24 червня без права внесення застави.

Хто такий Володимир Майбоженко, якою є його політична кар’єра та які зв’язки має фігурант в українському політикумі, повідомляє матеріал про посадовця.

Нагадаймо, що колишній голова Броварської районної держадміністрації Георгій Біркадзе потрапив у скандал в етері телемарафону "Єдині новини", невдало прокоментувавши виділення коштів на фортифікації.

Wiki